Szülinapi zsúrok


FánkFal

A hagyományos fánknak nagyon sok népszokása volt. Mi most ezt az édességet újragondolva elhozzuk a kicsiknek és a felnőtteknek is hiszen mindenki szereti és ezzel nem lehet melléfogni. A fánkok különleges ízekben és egyedi színekben is kérhetőek, a fal pedig a megrendelőre szabott grafikát és formát és méretet kaphat. Megtalálható nálunk a legkisebb asztali vagy állványos fánkfal is de a többszáz darab fánk felhelyezésére alkalmas fal is.

Pattogatott kukorica

Az egyik legkedveltebb szolgáltatás rendezvényekre, kérheted klasszikus sós, vajas vagy akár ízesített formában is. Lehetőség van az előre elkészített popcorn rendelésre is de akár a heyszínen is készülhet. A pattogatott kukoricához kérheted az egyedi feliratos vagy logos zacskókat.

Vattacukor

Ragadós és édes de mindenki szereti igazi hagyományos édesség a 18.század óta. Számtalan vattacukor ízesítéssel és színnel rendelkezünk, így minden vendéged megtalálhatja majd kedvenc vattacukor ízét. Vattacukor gépeink alkalmasak bel- és kültéri rendezvényekre egyaránt.

Csokoládé csobogó

Hagyományos svájci vagy belga csokoládéból készülnek a látványos finomságok a hagyományostól eltérően szívárvány színű csokoládékból is kérhető a csokiszökőkút. Mártogatós nyársak idény gyümölcsökből vagy akár édességekből is kérhetőek megegyezés szerint

Óriás palacsinta

A palacsintát Mindenki szereti és ezt óriás változatban meg méginkább. Akár Te magad is készítheted a palacsintádat vagy csak összeválogathatod a belevaló töltelékeket.

Perec

Perecet, perecet! szeretik a gyerekek!..... Emlékeinkben a kemény jó sós perec él, finom is volt, ez nem az lesz 😊 Nálunk a perec mindig puha, és ezeket a pereceket látványosan egy perecfalon kínáljuk, így könnyedén tud belőle választani kicsi és nagy. A perecek sós,sajtos és magvas változatban érhetőek el. A perecekhez kérhetők mártogatnivaló öntetek is

Mályvacukor

Régen a gyerekek a tűz körül a kristálycukrot olvasztották meg és égetett cukorként ették, most ennek a cukornak a finomabb változatát a mályvacukrot tesszük a tűz fölé karamellizálódni és azt tesszük csokoládé és két vajas kekszek közé. Ez egy olyan édesség amit mindenki szeret, biztosan feldobja a hangulatot az íze mellet az illata is fenséges.

Mázas alma

Gyerekkorom egyik kedvenc téli csemegéje volt. Emlékszem, télen hétvégenként korizni mentünk, a koripálya mellett volt egy idős nénike, ő árult ehhez hasonló cukros almákat. Azt a finom illatot máig érzem, olyan meseszerű volt az egész. Ezt a hangulatot, illatot és ízeket hozzuk el mi is a gyerekek és szüleik részére.

Cukorkaárus pultja

Vásárokban mindig nagyon várták a gyerekek az édesség árusokat. Most mi is felállítunk egy édesség pultot ahol kedvükre csemegézhetnek kicsik és nagyok. Megtalálható a pulton a kakas nyalóka, törökméz, krumplicukor, habcukrok, mályvacukorkák, gömbnyalóka, hurrikán a spirálnyalóka, olvadós rágó és megannyi édesség mi szem szájnak ingere.

Minden Sós

Igazi sajtos rúd, hamuba sült pogácsa, retró ropi és kisperec, sajtostallér, pattogatott kukorica, tökmag és sós mogyoró. Itt minden sós!

Szörpölde és Limonádézó

Nagyanyáink mindenféle gyümölcsből igazi szörpöket készítettek. Ezeket az igazi gyümölcsízeket visszük Nektek, hogy megkóstolhassátok a természet ízét. Ne csak egy sima málnaszörpre gondoljatok ez annál több az ízek keveredése valami csodálatos nedűt biztosít. Limonádéjaink a nyári meleg napokban igazi hűsítőnek hatnak. Itt sem a szokványos citromos-cukros limonádéra kell gondolni. Kóstold meg és megtudod!

Kakaózó, Forró csoki és Tejivó

Na ez az aminek senki nem tud ellenállni hűvösebb napokon, természetesen készültünk a laktóz és a tejcukor érzékenyeknek is finomságokkal. Részükre növényi tejekből vagy laktózmentes tejből készülnek a finomságok. Karácsonyi időszak közeledtével minden rendezvénynek alapkelléke egy finom forró fahéjas-narancsos kakaó. Az általunk kínált csomagban a vendégek akár Önmaguk is összeállíthatják kedvenc ízkombinációjukat, és válogathatnak mindenféle finomságot a tejszínhabjuk tetejére is.

Tematikus hagyományos játszóházak


Retro mesejatszo

Vuk,Süsü, Nagy ho-ho és a többiek.....
Ez érdekel >>>

Vásári forgatag

Gyere most velünk, vár a Cirkusz!
Ez érdekel>>>

alt

MeseTanya

a Gazda játszótere
Ez érdekel>>>

Jeles napok játszóházai


alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Népijátszó közösségi médiák